Motor şanzımanına yerleştirilmiş uyuşturucu ele geçirildi




Tarih: 13 Nisan 2021 Salı 12:06


Mersin polisi, bir kargo şirketine gelen sıfır motor şanzımanı içine zulalanmış 3 kilo 900 gram metamfetamın ele geçirildi. Uyuşturucuyu getirten 3 kişi tutuklanırken, şahısların şanzımanı fabrikadan aldıkları, ardından içine uyuşturucuyu yerleştirip kendilerine kargo ile gönderilmesi için fabrikaya geri teslim ettikleri belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente kargo yoluyla yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceğini tespit etti. Bunun üzerine belirlenen şahısları ve kargo şirketlerini takibe alan ekipler, merkez Mezitli ilçesine bağlı Menderes Mahallesi'nde bulunan bir kargo şirketine, içinde uyuşturucu bulunan motor şanzımanı geldiğini belirledi. Bir süre daha takibi sürdüren ekipler, şüphelileri kargo şirketinden şanzımanı aldıktan sonra suçüstü yakaladı. Motor şanzımanını açan polisler, poşet içinde 3 kilo 900 gram metamfetamin el geçirdi. Şahısların şanzımanı fabrikadan aldıkları, ardından içine uyuşturucuyu yerleştirip kendilerine kargo ile gönderilmesi için fabrikaya geri teslim ettikleri belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.A., F.D. ve A.Y.S. isimli şahısları tutuklandı. Öte yandan, şahıslardan M.A.'nın kargo şirketinden içinde uyuşturucu bulunan motor şanzımanını alma anları güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, kargoya sakin bir şekilde gelen şahıs, normal bir paket alacakmış gibi işlemlerini yaptırdıktan sonra motor şanzımanını kucağına alarak, iş yerinden çıkarken görülüyor. (İHA)


Etiket: mersin, polis, uyuşturucu


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA