At yarışlarında ilkbahar - yaz sezonu açıldı




Tarih: 14 Nisan 2021 Çarşamba 17:02


At yarışlarında ilkbahar-yaz sezonu çim pist yarışları bugün başladı. Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Gülnur Gülerce, "Yeni sezonumuzun tüm yarış camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah şampiyon atlar koşmak nasip etsin" dedi.

At yarışlarında çim üzerinde koşulacak ilkbahar-yaz sezonu bugün yapılan koşular ile start aldı. Veliefendi Hipodromu’nda çimde koşulan Orhan Meker ve Ergin Talay koşularında Gazi Koşusu’na aday olabilecek 3 yaşlı taylar yer aldı. Sezon açılışında açıklamalarda bulunan Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Gülnur Gülerce, kasım ayına kadar haftada 3 gün yarışların devam edeceğini belirterek, “Bugün bizim için önemli bir gün. Yeni yönetim kurulumuzla birlikte ilkbahar - yaz yarış sezonumuzu İstanbul’da açıyoruz. Güzel çim koşularımızın başlayacağı heyecanla beklediğimiz günlerimiz geldi. Özellikle ilkbahar - yaz yarış sezonunda nisan ayından kasım ayına kadar haftanın 3 günü Çarşamba Cuma ve Pazar günleri olmak üzere İstanbul’da yarışlarımız koşmaya devam edecektir. 12 Nisan’da Bursa ve Şanlıurfa’da 13 Nisan’da Adana ve Ankara’da yarış sezonumuzu açtık. Yarın İzmir’de kısmetse açılışımızı yapacağız. Bugün de İstanbul ve Elazığ’da sezonumuzu başlatıyoruz” şeklinde konuştu. (İHA)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA