Ülkü Ocakları’ndan minik öğrencilere hediye




Tarih: 8 Eylül 2021 Çarşamba 20:07


Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanlığı 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması ve 8 Eylül Dünya Okuma ve Yazma Günü dolayısıyla minik öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sezer, Toroslar ilçesinde bulunan bazı okulları ziyaret ederek hem minik öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı hem öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını hem de 8 Eylül Dünya Okuma ve Yazma Gününü kutladı. Toroslar İlköğretim Okulu’nda eğitime yeni başlayan 1. Sınıf öğrencilerini ziyaret eden Başkan Sezer, çocuklara boyama kitabı ve boyama kalemleri hediye etti. 2, 3 ve 4’ncü sınıfta eğitim gören öğrencilere de hikaye kitabı hediye eden Başkan Sezer, ülkemizde meydana gelen orman yangınlarında yok olan ağaçlar ve minik öğrencilerin orman yangınlarına karşı bilinçlenmesi için kara çam tohumlu kurşun kalem hediye ederek, okulda eğitim gören tüm öğrencilere ise dezenfektan dağıtımı gerçekleştirdi.

Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sezer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı olarak, 8 Eylül Dünya Okuma Yazma Günü dolayısıyla, Toroslar ilköğretim okulunda 1. Sınıflara boyama kitabı ve boyama kalemleri, 2., 3. ve 4. sınıflara hikaye kitabı dağıtımı gerçekleştirirken, Ülkemizde meydana gelen orman yangınlarında yok olan ağaçlarımız için de, kara çam tohumlu kurşun kalem dağıtımı ve yeni eğitim öğretim döneminde hijyene önem vermek için dezenfektan dağıtımı gerçekleştirdik. Yeni eğitim ve öğretim döneminin güzel ülkemizde nice başarılara vesile olmasını temenni eder, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA