Özyiğit, Yenişehir’in gururu gençleri ağırladı




Tarih: 9 Eylül 2021 Perşembe 14:43


Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, YKS’de sayısal alanda Türkiye sıralamasında ilk ona giren öğrencilerle bir araya geldi. Yenişehirli üç öğrenciyi çalışma ofisinde ağırlayan Başkan Özyiğit, sayısal alanda Türkiye 4.’sü, 5.’si ve 6.’sı olan gençlerin elde ettikleri başarının Mersin ve Yenişehir için büyük bir gurur olduğunu söyledi.

2021 YKS’de sayısal alanda Türkiye sırlamasında ilk ona giren Yenişehirli üç öğrenci Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ile bir araya geldi. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit,  YKS sayısal Türkiye 4.’sü Mustafa Bora Köseoğlu,  sayısal Türkiye 5.’si Abdullah Rüzgar, sayısal Türkiye 6.’sı Mehmet Bora Sarıoğlu’yu makamında ağırladı.  Öğrenci Seçme Yerleştirme Sınav tarihinde ilk defa aynı ilçeden üç gencin büyük başarı yakalayarak ilk ona girmesinin gurur verici olduğunu ifade eden Başkan Özyiğit, “Tebrik ediyorum sizi. Sizlerin daha büyük başarılar elde etmesi için Yenişehir Belediyesi olarak daima yanınızda olacağız. Üniversite öğrencilerine yapacağımız eğitim yardımı için belediyemizin sayfasını takip edebilirisiniz. Ayrıca bir ihtiyacınız olduğunda ne zaman isterseniz beni arayabilirsiniz. Sizlerin başarısıyla gurur duyuyorum” dedi.  Yenişehir Belediyesi olarak eğitime büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Özyiğit, Yenişehir Belediyesi Akademi’de yapılan çalışmalar ile önümüzdeki günlerde hizmete açılacak olan ve 3-6 yaş arasındaki çocukların beceriye dayalı eğitim alabileceği BETEM’le ilgili de bilgi verdi.  (Haber Merkezi)

 


Etiket: yenişehir, yks, öğrenci


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA