Eski muhtarın evine silahlı saldırı




Tarih: 21 Ekim 2021 Perşembe 13:45


Mersin’in Tarsus ilçesinde eski muhtarın evine gece silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Alınan bilgiye göre, Yeni Mahalle eski muhtarı Kenan Pehlivancık’ın evinde oturduğu esnada 3 el silah sesi duyuldu. Silah sesini duyan Pehlivancık ve ailesi oturma odasında kendilerini yere attılar. Bir süre sonra dışarı çıkan Pehlivancık, dışarıyı kontrol ettikten sonra evin balkon kısmına 1 mermi isabet ettiğini tespit etti. Pehlivancık durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen polisler, geniş çaplı çalışma başlattı. Polis olayın faillerini yakalamak için operasyon başlattı. Kimseyle bir düşmanlığı olmadığını belirten Kenan Pehlivancık, evde oturduğu sırada silah seslerini duyduğunu söyledi. Pehlivancık, “Silah seslerinin ardından dışarı çıktığımda sokakta hızla bir arabanın uzaklaştığını gördüm. Yaklaşık 50 metre uzaktan 1 el daha ateş edildiğini gördüm. 3 el silah sesi duyduk. 1 el balkonuma isabet etti. Emniyet güçlerimiz faillerin yakalanması için çalışma başlattı. İnşallah kısa sürede failler yakalanırlar. Devletimize güveniyorum” dedi. (İHA)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA