Mersin Barosu kupa töreni düzenledi




Tarih: 21 Ekim 2021 Perşembe 13:53


Mersin Barosu Spor Komisyonu tarafından düzenlenen geleneksel tavla, satranç ve masa tenisi turnuvalarında birinci, ikinci ve üçüncü olan avukatlara kupaları düzenlenen törenle takdim edildi.

Mersin Barosu yönetim kurulu ve avukatların katılımıyla baro odasında düzenlenen törende konuşma yapan Baro Başkanı Gazi Özdemir, pandemi nedeniyle uzun bir süre ara verilen sosyal etkinlikleri başlattıklarını ifade ederek, “Spor Komisyonumuzun katkılarıyla güzel etkinlikler gerçekleştirdik. Emeği geçen Spor Komisyonu Başkanımıza, değerli üyelerine ve spor oyunlarına katılan meslektaşlarımıza teşekkür ediyor, dereceye giren meslektaşlarımızı da tebrik ediyorum” dedi.

Mersin Barosu Spor Komisyonu Başkanı Av. Oğulcan Gök ise, pandemi ile birlikte eve kapanmanın verdiği sıkıntı ve iş stresini atmak için etkinliklere hızlı bir giriş yaparak, bir ay içerisinde üç turnuva düzenlediklerini söyleyerek, “Turnuvaların düzenlenmesinde emeği geçen komisyon üyelerimize ve baro personellerimize teşekkür ediyor, turnuvada dereceye giren meslektaşlarımızı tebrik ediyorum. Önümüzdeki süreçte düzenleyeceğimiz turnuvalara katılımınızla renk vermenizi bekliyoruz” dedi.

Mersin Barosu Geleneksel Tavla, Satranç ve Masa Tenisi Turnuvasında dereceye giren avukatlara kupalarını, Baro Başkanı Gazi Özdemir, Spor Komisyonu Başkanı Oğulcan Gök birlikte takdim etti.

Turnuvalarda dereceye giren avukatlar: Tavla Turnuvası: 1. Av. Mazlum İbrahim Erkan, 2. Av. Özcan Özsoy, 3. Av. Burak Can Erden. Satranç Turnuvası: 1. Av. Serkan Sahil, 2. Onur Barış Tanrıkut, 3. Nevzat Egemen Şumnu. Masa Tenisi Turnuvası: 1. Tayyar Suat Gür, 2. Murat Arıcıoğlu, 3. Oğulcan Özgenç. (Haber Merkezi)

 

 

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA