İçel, beraberliği 90+5’te yakaladı




Tarih: 24 Ekim 2021 Pazar 13:47


TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden İçel İdman Yurdu 9. Hafta karşılaşmasında Trabzon temsilcisi Ofspor ile mücadele etti. İçel İdman Yurdu, Ofspor ile 1-1 berabere kaldı.

Haber- Behzat Özgür Beyazlar

TFF 3. Lig 3. Grup 9. Hafta karşılaşmalarından Trabzon temsilcisi Ofspor ile karşı karşıya gelen İçel İdman Yurdu, deplasmandan bir puan ile döndü. Geçtiğimiz hafta Mardinspor’u yenerek 6 haftadan sonra galibiyet sevinci yaşayan temsilcimiz, Ofspor ile 1-1 berabere kaldı. 27. dakikada Muhammet Emre Kalkan’ın golü ile ilk yarıyı 1-0 yenik kapatan İçel İdman Yurdu 90+5’te Erhan Karayer’in golü ile beraberliği yakaladı. Bu beraberlikle puanını 11’e çıkaran İçel İdman Yurdu 12. sırada yer aldı. Ofspor ise 9 puanla haftayı 15. Sırada kapattı.

 

STAT: Of ilçe stadı

 

HAKEMLER: Tunç Özdemir, Upur Akalp, Harun Pekyüre

 

OFSPOR: Burak Sarı, Buğrahan Karslı, Onur Paksoy, Temel Taşkın, İbrahim Kaya, Emre Turan, Batuhan Calap, Serkan Gürses, Miraç Türkyılmaz, Muhammet Emre Kalkan, Vedat Erçin

 

TEKNİK DİREKTÖR: Erdoğan Yılmaz

 

İÇEL İDMAN YURDU: Sertaç Güzel, İhsan Uğur Göktaş, Erhan Karayer, Özkan Zileli, Aslan Gök, Furkan Işıkdemir, Muhammed Reşit Şahingöz, Hakan Yılmaz, Ömer Sezgin, Furkan Güneş, Ömer Önder

 

TEKNİK DİREKTÖR: Cem Kavçak

 

GOLLER: Muhammet Emre Kalkan (Of) Erhan Karayer (İçel)

 

SARI KARTLAR: Serkan Gürses, Onur Paksoy, Muhammet Emre Kalkan, Vedar Erçin (Of) Aslan Gök, Özkan Zileli (İçel)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA