Kır Çiçekleri Kros İl Birinciliği yarışlarına katıldı




Tarih: 31 Ekim 2021 Pazar 15:00


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kır Çiçekleri ve farklı branşlarda eğitim alan sporcuları, Mersin’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Mersin Cumhuriyet Kupası Kros İl Birinciliği yarışlarına katıldı. Çeşitli kategorilerde yarışan ve dereceye girmek için mücadele eden Büyükşehir sporcuları, yarışma sonunda önemli dereceler elde etti.

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun resmi programında da yer alan ve Türkiye Atletizm Federasyonu Mersin İl Temsilciliği tarafından düzenlenen yarışmada, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Kız-Erkek gibi çeşitli kategoriler yer aldı. 150 sporcunun yer aldığı yarışmaya Mersin Büyükşehir Belediyesi 30 sporcu ile katıldı. Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Projesi’nde eğitim alan Havin Yılmaz Yıldız, Kızlar 2 bin metrede birinci olurken, Medine Gökçül ise Küçük Kızlar bin 500 metrede ikinci sırada yer aldı.

Erkek sporcu kategorisinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcularından Sinan Şeker, Yıldız Erkekler 4 bin metrede birinci, Mehmet Karaahmet ikinci olurken, Kamil Yalçın ise Küçük Erkekler 2 bin metrede birinciliği elde etti. Dereceye giren sporculara madalya ve kupaları antrenörleri tarafından verildi.

 

KIR ÇİÇEKLERİ’NDEN 29 EKİM KUTLAMALARI

Kır Çiçekleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kocavilayet Ortaokulu’nda düzenledikleri ritim ve dans gösterisi ile kutladı. Vurmalı çalgı aletleri ile hazırladıkları müzik gösterisinin yanı sıra sahne ve dans gösterileri de sergileyen öğrenciler büyük beğeni topladı.  Kır Çiçekleri Projesi Ritim Atölyesi’nde görevli eğitmenler Murat Salih, Gökhan Erkeç, Dinçer Temel ve Emre Toprak’ın koordinesinde çeşitli ritim ve çalgı aletleri kullanarak gösteri sergileyen Kır Çiçekleri, renkli görüntüler oluşturdu. Kır Çiçekleri Dans Grubu da sergiledikleri Ego Dansı ve We Will Rock You şarkısı eşliğinde gerçekleştirdikleri dans gösterisi ile izleyicilerin beğenisini topladı. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA