Şehir Tiyatrosu 7 Kasım’da perdelerini açıyor




Tarih: 4 Kasım 2021 Perşembe 13:33


Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 7 Kasım’da Gökkuşağının Altında isimli çocuk oyununun prömiyeri ile yeni sezonda perdelerini açıyor. Tiyatro oyuncuları, 7 Kasım’dan itibaren toplam 16 gün, 4 ayrı oyunla hem kent merkezinde hem de turne kapsamında gidecekleri ilçelerde Mersinli sanatseverlerle buluşacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yeniden yapılandırılan ve kadroları güçlendirilen Şehir Tiyatrosu, yeni sezon için hazırlıklarını tamamladı. Şehir Tiyatrosu oyuncuları hem çocuk seyirciler hem de yetişkinler için tiyatro oyunları sahneleyecek. Şehir Tiyatrosu, 7 Kasım Cuma günü saat 14.00’de Kongre ve Sergi Sarayında Gökkuşağının Altında isimli çocuk oyununun prömiyeriyle seyircilerine merhaba diyecek. Halktan Biri, Matruşka, Vahşet Tanrısı ile Gökkuşağının Altında oyunları 16 gün boyunca kent merkezinin yanı sıra Tarsus, Mut, Erdemli ve Gülnar ilçelerinde de sahnelenecek. Tiyatroseverler oyunların sahneleneceği salonlara girerken salon görevlilerine HES kodlarını göstererek giriş yapabilecek. Ayrıca, İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeye göre sahne girişinde fotoğraflı aşı kartı, aşı olmayanların ise 48 saat içinde yapılmış PCR testi belgesi ibraz etmesi isteniyor. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA