Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezi’nin sertifika töreni gerçekleşti




Tarih: 8 Kasım 2021 Pazartesi 14:42


Nusratiye Mahalle Muhtarlığı bünyesinde açılan Akdeniz Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezi’nin sertifika töreninde konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak; "Gençlerimizin sanata olan ilgi ve çabalarını takdirle karşılıyor; her daim destekçileri olacağımızı bir kez daha dile getiriyorum" dedi.

Akdeniz Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğe Başkan Mustafa Gültak'ın yanı sıra, Nusratiye Mahalle Muhtarı Mehmet Dindar, Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yunus Ayhan, Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezi eğitmenleri, veliler, öğrenciler ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Drama öğrencilerinin tiyatro gösterisi ile başlayan etkinlik, Kafkas dans grubu ve işaret dili eğitmenlerinin sunumları ile devam etti. İzleyenlere keyifli anlar yaşatan 76 öğrenciye sertifikalarını takdim eden Başkan Mustafa Gültak; Akdeniz'de bu tarz etkinliklerin olmasından dolayı gurur duyduğunu söyleyerek katılımcıları ve eğitmenleri tebrik etti. Konuya ilişkin değerlendirme yapan Başkan Gültak; "Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezi ve Nusratiye Mahalle Muhtarlığı'nın emekleri ile çok güzel sanatsal gösteriler izledik. Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Yunus Ayhan ve Muhtarımız Mehmet Dindar'a teşekkür ediyorum. Muhtarımız Mehmet Dindar, muhtarlığın dışında çok fazla işe de emek veriyor. Nusratiyeliler olarak kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Ayrıca bizler sanatsal faaliyetleriniz için de çalışmalar yapabileceğiniz çok güzel bir tesis yaptık; anahtarı da muhtarımızın kendisine teslim ettik. Bundan sonra orada rahat rahat çalışabilirsiniz. Hepinize başarılar diliyor; teşekkür ediyorum" dedi. (Haber Merkezi)

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA