“Devletimizin yanındayız milletimizin hizmetindeyiz”




Tarih: 31 Aralık 2021 Cuma 13:54


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başlattığı ‘Milli Birlik ve Dayanışma Kampanyası’ kapsamında, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz Mersin’de esnafları gezerek temel ihtiyaç ürünlerinde indirim yapma konusunda görüşmeler gerçekleştirdi.

Haber- Behzat Özgür Beyazlar

Kent merkezinde esnaflarla bir araya gelen Kılavuz, hem esnafın sorunlarının dinledi hem de Bahçeli’nin başlattığı kampanyaya destek vermelerini istedi. Kılavuz, gerçekleştirdiği görüşmelerde “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatı üzerine başlatılan ‘Milli Birlik ve Dayanışma Kampanyası’ ülkemiz adına oldukça önemlidir. Döviz kuruna bağlı ekonomik ve siyasi operasyonlarda milletimizin bir ve beraber olarak bu zor günleri aşacağımıza inancım tamdır. Biz biriz ve beraberiz. Bir oldukça güçlüyüz. Güçlü oldukça da hiçbir güç önünde eğilmeyiz. Bu doğrultuda İnsanların zor gününde, fırsatçılık ve stokçuluk yapanlara devletimizin en cezayı uygulamasını bekliyoruz. Mersinimiz genelinde indirim kampanyasına katkı sunmaları için esnaf, üretici, tüccar, süpermarket yöneticileri ve sanayicilerimizi kampanyamıza davet ediyorum” dedi.

 

“MERSİN YARDIMSEVERLİĞİN VE BİRLİK VE BERABERLİĞİN ŞEHRİDİR”

Kılavuz, “Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları ile döviz kurundaki gerileme sonrası temel ihtiyaç ürünleri başta olmak üzere diğer ürünlerde indirime gidilmesi konusunda yurt genelinde olduğu gibi Mersinimizde de teşvik ve katılım kampanyası başlatıyoruz. Bu çerçevede indirim kampanyasına katkı sunmaları için esnaf, üretici, tüccar, süpermarket yöneticileri ve sanayicilerle bir araya gelmeye ve milletimiz adına ilgili herkesten indirim kampanyamıza katkıda bulunmalarına ses vermeye çağırıyoruz” ifadelerini kullandı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA