Yenişehir’de sağlık çalışanlarına ithafen konser




Tarih: 11 Ocak 2022 Salı 12:46


Yenişehir Belediyesi ve Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle pandemi sürecinde fedakarlıkla mücadele eden sağlık çalışanlarına ithafen Türk Müziği konseri düzenleniyor.

Mersinlileri kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam eden Yenişehir Belediyesi, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenecek olan Türk Müziği konserine ev sahipliği yapacak, Yenişehir’de Türk Müziği rüzgarı esecek. 14 Ocak Cuma günü saat 18.00’de Yenişehir Belediyesi Atatürk Merkezi’nde yapılacak olan konserde, müzik öğretmenlerinden oluşan koro sahne alacak ve Türk Müziği ustalarının en seçkin eserlerini seslendirecek.  Mersinliler, sağlık çalışanlarına ithafen düzenlenecek konseri ücretsiz dinleme fırsatı yakalayacak. Yaklaşık 2 yıldır yaşamımızı derinden etkileyin pandemi sürecinde canları pahasına mücadele eden sağlık çalışanlarına her fırsatta destek veren Yenişehir Belediyesi, Mustafa Baysan Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu’nu sağlık çalışanlarına açmıştı. Yaklaşık bir yıl boyunca Yenişehir Belediyesi’nin tahsis ettiği yurtta ücretsiz konaklayan sağlık çalışanları ailelerini korona virüs riskinden uzak tutmuştu. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA