Yenişehir’de ‘Umut’ sergisi açılıyor




Tarih: 14 Ocak 2022 Cuma 13:43


Yenişehir Belediyesi’nin bir yıl önce kente kazandırdığı Yenişehir Belediyesi Ahmet Yeşil Sanat Galerisi ve Yenişehir Belediyesi Sanat Galerisi’nde yeni bir sergi daha sanatseverlerle buluşacak. Sanatçı Emin Güler’in ‘Umut Varsa Eğer’ adlı kişisel resim sergisi 17 Ocak Pazartesi günü kapılarını açacak.

Kültür ve sanat çalışmalarıyla dikkat çeken Yenişehir Belediyesi, kurduğu modern sanat galerilerinde Mersinli sanatseverleri sergilerle buluşturmaya devam ediyor. Bir yıl içerisinde 2 kişisel ve 4 karma sergiye ev sahipliği yapan Yenişehir Belediyesi’nin sanat galerileri, son olarak sanatçı Emin Güler’in Umut Varsa Eğer adlı kişisel resim sergisini sanatseverlerle buluşturacak. Anadolu’nun umut kavramıyla olan sınırsız bağını eserlerinde işleyen sanatçı Emin Güler’in sergisi 17 Ocak Pazartesi günü saat 17.30’da kapılarını açacak. Sergi 17 Şubat tarihine kadar sanatseverler tarafından gezilebilecek.  (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA