Tarsus Emniyet Müdürü Ebubekir Fil muhtarlarla bir araya geldi




Tarih: 26 Ocak 2022 Çarşamba 12:37


Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil, suçla ve suçluyla mücadele için ’112’ ihbar sistemi, KADES ve UYUMA uygulamalarının etkin rol oynadığını belirterek, suçlularla mücadele etme hususunda en büyük destekçilerinin vatandaşlar olduğunu söyledi.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil, Benli Şehit Muhittin Kılıç Polis Merkezi Amirliği sorumluluk bölgesinde bulunan mahalle muhtarlarıyla Tarsus Polis Evi’nde ve Fevzi Çakmak Polis Merkezi Amirliği sorumluluk bölgesinde bulunan mahalle muhtarlarıyla Fevzi Çakmak Polis Merkezi Amirliğinde bir araya geldi. Fil, "Göreve geldiğimiz günden itibaren tüm mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, huzur ve güven ortamının sağlanmasının, vatandaşların can ve mal güvenliğinin tesis edilebilmesinin, bize ulaşamayan vatandaşlarımıza ve sorunlarına muhtarlarımızla ulaşılmasının ve sorunlarının çözülmesinin gayesindeyiz” dedi. Tarsus’un huzurunu bozanların peşinde olduklarını, suçla ve suçluyla mücadele için '112' ihbar sistemi, KADES ve UYUMA uygulamalarının etkin rol oynadığını belirten Ebubekir Fil, suçlularla mücadele etme hususunda en büyük destekçilerinin vatandaşlar olduğunu söyledi. Toplantıda, Fevzi Çakmak Polis Merkezi ve Benli Şehit Muhittin Kılıç Polis Merkezi Amirliği bölgesindeki genel güvenlik, asayiş ve güncel konular üzerinde değerlendirmeler yapılırken, mahalle muhtarlarının talepleri, mahallelerin sorunları dinlendi, sorunlara çözüm geliştirilmesi yönünde fikir alışverişinde bulunuldu. (İHA)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA