TORTEK, Yoğun İlgi Görüyor




Tarih: 27 Nisan 2023 Perşembe 13:15


TORTEK mesleki eğitimlerini geliştirerek iş yeri açmak isteyenlerin dikkatini çekiyor.

Haber-Şirin Alp

Toroslar Belediyesinin Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları (TORTEK) bünyesindeki Kuaförlük ve Saç Bakımı Yapımı Kursuna Çoğunlukla ev hanımlarının rağbet gösterdiği kurslara, iş hayatına katılmak ve meslek öğrenmek isteyen erkek kursiyerler de yoğun talep görüyor. TORTEK binasında uzman eğitmen eşliğinde eğitim gören ve eğitimlerin sonunda başarılı olan kursiyerler, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı sertifika alıyor ve kendi iş yerlerini açabiliyorlar.

 

 “Ev hanımlarının ekonomik hayata dahil olmalarını ve yeni dostluklar edinmelerini sağlıyoruz”

 

Meslek sahibi olmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “TORTEK bünyesindeki mesleki eğitim kurslarımızla özellikle ev hanımlarının ekonomik hayata dahil olmalarını ve yeni dostluklar edinmelerini sağlıyoruz. Bu kurslarımızdan biri de günümüzün yoğun ilgi gören mesleklerinden olan Kuaförlük ve Saç Bakımı Yapımı Kursumuz. Kurs sonunda belgelerini alan kursiyerlerimiz, kendilerine iş imkânı bularak aile ekonomilerine katkı sağlarken, aynı zamanda eğitimlerini devam ettirerek kendi iş yerlerini de açabiliyorlar. İstihdamı teşvik eden çalışmalarımızın yanı sıra üretime katkı sunan kadınların desteklenmesini de çok önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

 


Etiket: tortek, kurs, kuaför, afşın, atsız, yılmaz


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA