Ağaçta Kalan Kedi İçin Seferberlik




Tarih: 29 Ekim 2023 Pazar 11:40

İHA

Kozan ilçesinde bir ağaçta 8 saat boyunca mahsur kaldığı ihbar edilen kedi, kendini kurtarmak isteyen itfaiye erine gitmek yerine aşağı atlayınca yürekleri ağızlara getirdi.

Kozan’da Şevkiye Mahallesi Adana Caddesi'ndeki meşe ağacında bir kedinin 8 saat boyunca mahsur kaldığını gören vatandaşlar, polise ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangın merdiveni ile kedinin ağaçta mahsur kaldığı yere kadar uzandı. Bu sırada polis yolu kurtarma bitene kadar trafiğe kapattı. Tüm ekipler kedi için seferber olurken, kedi bir türlü ekiplere yanaşmadı. İtfaiye eri kediye biraz daha yaklaşınca kedi kendini aşağı attı. Yüreklerin ağza geldiği o anlar saniye saniye görüntülenirken, çocuklar korkup "kedinin ayağı kırıldı" diye bağırdı. Ancak kedi düştüğü yerden kalkıp hızla olay yerinden uzaklaştı.


Etiket: adana, kozan, mahsur kedi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA