Öz İdil Spor, Cizre Nuh Sporu 6-1 yendi




Tarih: 21 Aralık 2023 Perşembe 16:53

İHA

Şırnak Amatör Süper Ligi A gurubunda oynanan futbol müsabakasında şampiyonluk mücadelesi veren Öz İdil Spor, deplasmanda karşılaştığı Cizre Nuh Spor’u 6-1 yenerek yoluna emin adımlarla devam etti.

Cizre’de Hamit Özalp Stadyumunda oynanan Şırnak Amatör Süper Lig maçında kendi sahasında Öz İdil Sporu konuk eden Cizre Nuh Spor, ilk yarısını 1-0’lık galibiyet ile tamamladığı maçta 6-1 yenildi.

Az sayıdaki futbolseverin de izlediği Şırnak Amatör Süper Lig müsaba, kasında gurupta şampiyonluk mücadelesi veren Öz İdil Sporu konuk eden Cizre Nuh Spor,ilk yarıda ortaya koyduğu oyun ve müsabakanın 25.’nci dakikasında Selam’ın attığı gol ile soyunma odasına 1-0’lık üstünlük ile gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha kontrolü ve baskın bir oyun ortaya koyan konuk takım Öz İdil Spor, 50.’nci dakikada Damiyola ile beraberliği yakaladı. Maçın 55.’nci dakikasında penaltıdan Aydın’ın attığı gol ile 2-1 öne geçen Öz İdil Spor, 60.dakikada Hasan Tumgut, 70. dakikada Cumali Geçgel, 78’te Muhammet Ençkü ve 87 dakikada Yasin Akarsu’nun attığı gol ile 6-1 öne geçti. Geriye kalan sürede maçta başka gol olmayınca Öz İdil Spor, zorlu deplasmanda Cizre Nuh Sporu 6-1 yendi.

 


Etiket: şırnak amatör süper lig, cizre, futbol


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA