ÇAAŞ Grup’tan örnek davranış




Tarih: 3 Nisan 2020 Cuma 18:11


Mersin’de turizm, akaryakıt, lojistik, gıda ve sanayi alanlarında insan odaklı yönetim anlayışıyla faaliyet gösteren ÇAAŞ Grup Onursal Başkanı Hüseyin Çalışkan, hiçbir çalışanın işten çıkarılmayacağını, istihdama sağladıkları desteğin artarak devam edeceğini kaydetti.

ÇAAŞ Grup Onursal Başkanı Hüseyin Çalışkan, corona virüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla Türkiye'de başlatılan kişisel karantina kararına ve ‘evde kal’ kampanyasına uyarak destek verdiklerini ifade etti. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Çalışkan, "Tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgını dolayısıyla ülkemizin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı var.  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Mersin Valimiz Ali İhsan Su başta olmak üzere tüm yetkililere, sağlık çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Alınan kararlara uyuyoruz ve herkesin de sağlık için uymalarını istiyoruz.   Yaşanan zor sürecin aşılması için tüm kurum ve kuruluşların mücadele verdiği bu zor süreçte biz ÇAAŞ Grup olarak istihdam ettiğimiz tüm kardeşlerimiz ile el ele vererek, aile olmanın sorumluluğunu sonuna kadar sürdüreceğiz" dedi. (Haber Merkezi)


Etiket: mersin


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA