Özdemir’den beklenen açıklama geldi: Süper Lig Haziran’da başlıyor




Tarih: 6 Mayıs 2020 Çarşamba 14:18


Corona virüsü tedbirleri kapsamında Süper Lig’e 26. hafta sonunda süresiz olarak ara verilmişti. Ligin ne zaman başlayacağı sorusu merak edilirken, TFF Başkanı Nihat Özdemir konuyu değerlendirmek amaçlı düzenlenen toplantının ardından açıklamalarda bulunuyor.

Özdemir yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Pandemi ile savaşımızda her gün daha iyiye doğru gidiyoruz. Mücadeleyi asla bırakmadan yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Yaşanan bu süreçten Türk Futbolu da haliyle etkilendi. Türkiye'de 11 Mart'ta ilk vakanın görülmesinin ardından maçları seyircisiz oynattık ilk ölümün ardından ise maçları erteledik. TFF olarak virüse karşı kararlı mücadelemizle epey yol aldık. Futbola dönüş için de sağlık kurulumuz önemli bir çalışma gerçekleştirdi. Bu güne dek en sağlıklı şekilde liglerimizin tamamlanması yönünde çaba gösterdik. Hep Türk Futbolu'nun selametini düşünerek hareket ettik. Yönetim Kurulu olarak toplantımızı yaptık, görevimizin zorluğunu biliyoruz. Tüm şartları göz önünde bulundurarak bir yol haritası çizdik.  Futbolun bu krizden en az şekilde etkilenmesi için gerekeni yaptık. Gençlik ve Spor Bakanı ile, Bilim Kurulu ile görüşmeler yaptık. Süreci sürekli değerlendirdik. UEFA ve FIFA ile görüşmeler yaptık. Şimdilik olmak kaydıyla ertelenen tüm profesyonel liglerimiz ve amatör liglerimizi 12-13 ve 14 Haziran haftasında başlatma kararı aldık.”

 

.


Etiket: Süper Lig, başlıyor, korona, virüs, salgın, TFF, galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA