İYİ parti den çiçekçilere destek




Tarih: 11 Mayıs 2020 Pazartesi 16:50


İYİ parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, Türkiye’nin gül ihtiyacının yüzde 70’ini karşılayan Mersin’de salgın nedeniyle zor günler geçiren çiçekçi esnafına destek olmak amacıyla, anneler günü için gül aldıklarını ve gülleri 13 ilçedeki annelere dağıttıklarını söyledi.

İYİ parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar anneler günü dolayısıyla gerçekleştirdikleri faaliyetleri şu şekilde anlattı: “Türkiye'nin gül ihtiyacının yüzde 70'ini karşılayan Mersin'de koronavirüs nedeniyle hem gül üreticilerimiz hem de çiçekçi esnafımız zor günler geçiriyor.  Bizlerde İYİ Parti Mersin İl Teşkilatı olarak bu zor günlerde onlara destek olmak istedik.  Bu kapsamda öncelikle üreticilerimizden gül temin ettik. Aldığımız güllerin çiçekçi esnafımız tarafından paketlenmesini sağladık. İl teşkilatı yöneticilerimizin katkıları ile son halini verdiğimiz gül buketlerimizi İYİ Parti kurucu kadınlarımıza ilçe yöneticilerimize ve 13 ilçemizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının kadın yöneticilerine, Şehit ailelerimize, kadın muhtarlarımıza, diğer partilerin kadın kolları başkanlarına Anneler gününü kutlamak için hediye ettik. İYİ Parti olarak üreticilerimizin esnafımızın yanında olduğumuzu belirtiyor, Cennetin Annelerin Ayakları Altında olduğu inancı ile tüm Annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Bu vesile ile Anneye-Kadına karşı şiddet uygulayanları da bir kez daha esef ile kınıyorum.”


Etiket: Mersin, anneler günü, iyi parti


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA