Erdemli Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı yapıldı




Tarih: 5 Ağustos 2020 Çarşamba 14:15


Erdemli Belediye Meclisi, kontrollü sosyal hayat kuralları kapsamında Ağustos Ayı Toplantısını gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, gündemde yer alan 9 madde görüşüldü. Yoklamanın ardından gündem maddelerinin değerlendirilmesine geçilen toplantıda, Kızkalesi Mahallesi Arkeolojik Sit Alanları Koruma Amaçlı İmar Planı, Erdemli Çamlığı Tabiat Parkı işletmesi kurulması, Limonlu Mahallesi D-400 Karayolunun güneyinde yer alan sokaklara isim verilmesi gibi konular görüşüldü. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, toplantıda alınan kararlarla ilçeye daha iyi hizmet edeceklerini belirterek, "Malumunuz sosyal belediyecilik anlayışı ile birçok alanda ilçemiz için proje üretmekteyiz. Bu projeleri hayata geçirirken de yeni kararlar almakta ve kentimiz için en doğru yatırımları yapmaktayız. Kamu kaynaklarını en doğru ve en verimli şekilde kullanabilmek adına her kararın üzerinden defalarca geçiyoruz. Aldığımız bu kararların, vatanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini dilerim” dedi.


Etiket: mersinüniversitesi, meü, Mersin, mersinhaber, mersingündem, akdeniz, mezitli, toroslar, tarsus, erdemli, anamur, silifke


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA