Akdeniz’in eskiyen parkları yenileniyor




Tarih: 3 Eylül 2020 Perşembe 12:02


Akdeniz Belediyesi, ilçe genelinde park ve yeşil alanların bakım-onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor.

Akdeniz Belediyesi Taşkent Anadolu Mahallesi’ne de yeni bir park kazandırıyor. Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mevcut parklarda yenileme ve ağaçlandırma işlemine devam ederken, eskiyen çocuk oyun ve aydınlatma gruplarını da değiştiriyor veya tamir edip boyuyor. Okulların açılmaya hazırlandığı bu günlerde, okulların bahçelerinde bulunan yıpranmış Türk bayraklarını da yenileyen Akdeniz Belediyesi, İhsaniye, Mesudiye, Turgut Reis, Özgürlük, Karaduvar, Karacailyas, Kazanlı, Huzurkent, Müfide İlhan, Sarı İbrahim, Yanpar, Yeni Mahalle ve daha birçok bölgedeki parklara müdahale eden ekipler, esnaf ve vatandaşların talebi üzerine de bazı semt pazarlarına aydınlatma ekipmanları kurdu.

 

ANADOLU MAHALLEMİZE YENİ BİR PARK KAZANDIRDIK

 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, çocukların güvenle oyun oynayabildikleri, büyüklerin de dinlenip pikniğini yapabildiği park ve yeşil alan sayısını arttırmaya dönük hizmet ve projelerinin devam ettiğini söyledi. Gültak, “Gerek vatandaşlarımızın talebi, gerekse de ekiplerimizin sahada yaptığı incelemeler sonucu belirlenen yerlere müdahale ediliyor, eksikler gideriliyor. Son olarak Anadolu Mahallemize yeni bir park kazandırdık, oyun gruplarının kurulmasını sabırsızlıkla bekleyen çocuklarımızın gönlünü kazandık. Amacımız, Akdeniz’i, parkları, yeşil alanları ve diğer doğal varlıkları ile çok daha güzel, düzenli ve yaşanabilir bir ilçe haline getirmek” diye konuştu. (Haber Merkezi)


Etiket: akdeniz, akdenizbelediyesi, park, çocuk, bahçe


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA