Tarhan: “Projemize destek verenlerin yüzde 90’ının kadın”




Tarih: 4 Eylül 2020 Cuma 12:26


Mersin’e yeni bir çekim merkezi oluşturmak amacıyla Mezitli Belediyesi ve Mezitli Kent Konseyi’nin işbirliği ile hayata geçirilen Örgülü Sokak, yenilenen yüzüyle ziyaretçilerin hizmetine açıldı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Örgülü Sokağın oluşturulmasına katkıda bulunan gönüller için düzenlenen teşekkür belgesi dağıtım programına katıldı. Başkan Tarhan’ın yanı sıra Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul, belediye meclis üyeleri ve vatandaşların katıldığı törende katkı sunan gönüllülere teşekkür belgesinin yanında Mezitlili üretici kadınların başarı öykülerinin anlatıldığı İpek Ongun tarafından kaleme alınan 'Zoru Başaranlar' kitabı hediye edildi. 

 

“PROJELERİNİ HALKIYLA BİRLİKTE ORTAYA KOYAN BİR BELEDİYEYİZ”

Başkan Tarhan, tören sonrası Örgülü Sokağı gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Tarhan, “Belediyemizi diğer belediyelerden ayıran en önemli özelliği projelerini halkıyla birlikte ortaya koyması ve devam ettirmesi. Başarımızın altında da bu yatıyor. Özellikle kadınlarımız en önemli gücümüz. Hemen her etkinliğimizde, projemizde destek verenlerimizin yüzde 90’ının kadın olması başarımızın altında yatan başka bir neden. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

 

ATATÜRK’LÜ, ARATOS’LU, AKERDEONLU DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Daha sonra geçtiği Down Kafede Başkan Tarhan’a doğum günü sürprizi yapıldı. Eşi Sembol Tarhan’la birlikte resminin olduğu pasta kesilen Başkan Tarhan’a hediye olarak üzerinde Aratos'un resmedildiği anı tabağı ve Atatürk resmi verildi.  Akordeonla mini bir müzik ve dans gösterisinin de yapıldığı doğum günü kutlamasında Başkan Tarhan, yaşanan hoş sürpriz nedeniyle teşekkür etti.


Etiket: örgü, kadın, mezitli, sokak, gece, bizim,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA