Sınırımız, hayalimiz kadar genişleyebiliyor




Tarih: 4 Eylül 2020 Cuma 15:26


Mersin’de gelinlik hayallerini gerçeğe dönüştüren Beyaz Peri Gelinlik’in kurucusu Elif Öğütcü, sınırların hayaller kadar olduğunu ifade etti.

Haber – Cansugül Yıldırım

Mersin’de 2002 yılından beri moda evim işleten Beyaz Peri Gelinlik’in kurucusu Elif Öğütcü, yenilikleri takip ederek sektörde varlığını sürdürdüğünü belirterek, “Başarım, işimi zevkle yapmamdan kaynaklanıyor. İnsanların en güzel anılarına ortak oluyorum. Mutluluklarıyla besleniyorum.

Öncelikle gelinlerimizi dinleyip, anlayıp, heyecanlarını birlikte yaşıyoruz. Bu süreçte tarzlarını, duruşlarını izleme fırsatımız oluyor. Sonrasında zevklerine, isteklerine uygun kişiye özel yaklaşımlar sunuyoruz. Kumaşın seçimi, modeli, genel hatları, aksesuarları her kişinin kendi tarzına uygun olan tasarımları çalışıyoruz. Gelinlerimizle öncesinde hem provalarda hem karar aşamasında zaman geçirmemiz işimizin önemli kısımlarından. Kendilerini daha rahat ve doğru ifade edebilmeleri için seçeneklerimiz daima mevcut. Ortak dili yakalayıp, bu mutlu günlerinde daha özel hissetmelerini sağlıyoruz” dedi.

 

GELİNLERİMİZ ÖZGÜRLER.

Tasarımda sınır olmadığını ifade eden Öğütcü, her aşamada gelinlere varlıklarını hissettirdiklerini belirterek, “Tasarımda sınırlarımız yok. Gelinlerimiz özgürler. Diledikleri gibi hayal edebilirler. Kalıpları oluşturduktan sonra her detayını baştan yaratabiliriz. Kimi resimde katalogta gördüğü gelinliği ister, kimi kendi çizimi ile gelir, kimisi kendini tecrübelerimize bırakır. Ama mutlaka bizden mutlu ayrılırlar. Çekim gününden, kuaför zamanına, hatta talebe göre düğün sonuna kadarda eşlik edip giydirebiliyoruz. Gelinlerimiz her aşamada varlığımızı hissettiklerinden, kendilerine sadece en güzel saatlerin tadını çıkarmak kalıyor” diye konuştu.

 

Özel dikim gelinlikler de hazırladıklarını kaydeden Öğütcü,  “ Müşterimizin ne istediğini anlayıp karar verdikten sonra provalarımız başlıyor. Bu aşamada epey vakit geçiriyor, gelinimizin hayalindeki gelinliği ortaya çıkarmaya başlıyoruz. Her aşamada şekil alarak ilerliyor, hatta bazen tamamen değiştirerek apayrı bir gelinlik ile bitirebiliyoruz. Dediğim gibi sınırlarımız, hayalimiz kadar genişleyebiliyor. Önemli olan kişinin arzuladığı gelinliği taşıyabilmesi, tarzını yansıtabilmesi. İçerisinde rahat ve huzurlu hissettiği anda iyi iş çıkardığımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.


Etiket: mersin, gelinlik, beyaz, düğün, beyazperi, eliföğütcü


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA