Tarsus’ta Kültür Merkezi’nin hizmete açılması için geri sayım başladı




Tarih: 16 Eylül 2020 Çarşamba 11:26


Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, tadilat bekleyen 75. Yıl Kültür Merkezi’nin tahsisine ilişkin Mersin İl Kültürve Turizm Müdürü Emre Duru ile protokol detaylarını görüştü.

Tarsus Belediyesi, kentin sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerine ev sahipliğini yapan 75.Yıl Kültür Merkezi’nin kapılarını yeniden hizmete açılması için harekete geçti. Belediye Başkanı Bozdoğan geçen haftalarda 75. Yıl Kültür Merkezi’nin tahsisi için Ankara’ya giderek, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan ile bir araya geldi. Başkan Bozdoğan, 3 yıldır tadilat bekleyen kültür merkezinin yeniden sanatseverlerle buluşacağını bildirdi. Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürü Emre Duru’yu da makamında ziyaret eden Başkan Bozdoğan ve beraberindeki heyet, 75. Yıl Kültür Merkezi’nin tahsisine ilişkin protokol detaylarını görüştü. Tarsus’un edebiyatın, sanatın ve kültürel yaşamın örnek kentlerinden birisi olma yolunda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Bozdoğan, Tarsus nabzının kültür ve sanatla atacağını söyledi. (Haber Merkezi)

 

 

 

 


Etiket: tarsus, tarsusbelediyesi, halukbozdoğan, kültürmerkezi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA