Ay Yıldızlı formanın hayalini kuruyor




Tarih: 17 Eylül 2020 Perşembe 16:51


Suriye’deki iç karışılıktan kaçarak Türkiye’ye gelen ve katıldığı şampiyonalarda elde ettiği başarılı sonuçların ardından Artistik Cimnastik Gençler Milli Takımı’na seçilen Mezitli Belediyesi Spor Kulübü Artistlik Jimnastik sporcularından Abdulmalek Mardinli, çalışmalarını sürdürüyor.

Almanya’da başlayan hayatı, memleketi Suriye’de devam eden Abdulmalek  Mardinli, 2010 yılında annesinin doğup büyüdüğü Türkiye’ye yaptıkları ziyaret onun hayatını değiştirdi. Suriye’de patlak veren iç savaş yüzünden ülkelerine dönemeyen Mardinli ailesi, ikinci vatanları olan Türkiye’ye yerleşti. Yaşanan tüm bu zorluklar, Türkiye’ye gelen AbdulmalekMardinli’yi, başarılı bir cimnastikçi olma hayalinden vazgeçiremedi. Daha iyi olabilmek için iki kat fazla çalıştı. Mersin’de Gençlik ve Yaşam Merkezi Spor Kulübü ile tanışan Abdulmalek, annesi sayesinde Türk vatandaşlığına geçti. Milli takıma girme başarısını gösteren Abdulmalek  Mardinli, 31 Ekim, 1  Kasım tarihleri arasında İzmir’de yapılacak olan seçmelerde,  Mersin’i temsil edecek.


Etiket: türkiye, cimnastik, millitakım


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA