3 DEAŞ’lı tutuklandı




Tarih: 22 Eylül 2020 Salı 09:52


Mersin’de terör örgütü DEAŞ’a yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 9 kişiden 3’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 6 kişi ise adli kontrol ve yurt dışına çıkış yasağı getirilerek serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, DEAŞ silahlı terör örgütünün kentteki eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar ve istihbari sonuçlar ışığında harekete geçen Mersin polisi, iki ilde gerçekleştirdiği eş zamanlı operasyonlarda H.A., H.Y., S.Ç., S.Y., M.K., İ.K., E.A., Z.A.B. ve A.B. isimli şüphelileri gözaltına aldı.

Bugün emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslarda A.B, H.A. ile E.A. tutuklanırken, diğer 6 kişi ise adli kontrol ve yurt dışına çıkış yasağı ile serbest bırakıldı. (İHA)


Etiket: mersin, deaş, jandarma, terör


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA