Jandarmadan korona virüs denetimi




Tarih: 22 Eylül 2020 Salı 09:58


Erdemli ilçesinde jandarma ekiplerince umuma açık yerlerde yeni tip korona virüs (Covid-19) denetimi gerçekleştirildi. 48 jandarma personelinin katıldığı denetimde 23 kişiye toplam 45 bin 900 lira ceza kesildi.

Erdemli İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Erhan Erdoğan komutasında gerçekleştirilen denetimlerde vatandaşlardan "maske, mesafe ve hijyen" kurallarına uyulması istendi.

İlçeye bağlı Ayaş, Kumkuyu, Limonlu, Arpaçbahşiş, Tömük, Kargıpınarı ve Çeşmeli Mahallelerinde berberler, pazar yeri, kahvehaneler, toplu taşıma araçları, ticari taksiler, piknik alanı ve konaklama tesislerinde

denetim gerçekleştirildi. Denetimlere 48 jandarma personeli katıldı.

Denetimlerde maske takmayan, sosyal mesafe kuralına uymadığı tespit edilen 23 kişiye toplam 45 bin 900 lira ceza kesildi. Çalışmalar kapsamında jandarma motorize ekipleri ise sahilde pandemi kurallarına uyulması için megafonla uyarılarda bulundu. (İHA)


Etiket: erdemli, jandarma, covid-19, denetim


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA