Mezitli, eğlenceye ve spora doydu




Tarih: 22 Eylül 2020 Salı 10:02


Avrupa Hareketlilik Haftası Plaj Voleybolu Turnuvasında şampiyonluğa Soli Team takımı ulaştı. Zorlu, çekişmeli ve heyecanlı maçlardan sonra ipi göğüsleyen Soli Team şampiyonluk kupası madalya ve Decathlon mağazasından bin TL’lik hediye çekini Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın elinden aldı.

Mezitli Belediyesi’nin Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında organize ettiği Plaj Voleybolu Turnuvası muhteşem görüntülere sahne oldu. Mersin’in çeşitli bölgelerinden 18 takımın yer aldığı turnuvada ortaya konan oyun ve kıran kırana mücadele sporseverlerin yoğun ilgisini çekti. 2 gün süren turnuvada  sporcular hünerlerini Akdeniz’in kumları üzerinde sergiledi.

Turnuva sonunda sergiledikleri başarılı mücadele ile birincilik kürsüsüne Soli Team takımı ulaştı. ikinciliği Bulut ve üçüncülüğü Deniz Yıldızı takımlarının aldığı turnuvada oynanan maçlar kadar ödül töreni de renkli gösterilere sahne oldu. Özellikle turnuvada dördüncü olan Takım Denk Geldi, ödül töreni sırasında sergilediği dans figürleri ile uzun süre unutulmayacak bir eğlence yaşattı.

Turnuvanın ödül töreni Başkan Neşet Tarhan’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri, sporcu ve sporseverlerin katılımıyla yapıldı. Birinci olan Soli Team şampiyonluk sonrası kazandığı kupa, madalya ve Decathlon mağazasının hediyesi bin liralık hediye çekini Başkan Tarhan’ın alinden alırken, ikinci Bulut, kupa madalya ve 750 liralık Decathlon hediye çeki ve üçüncü olan Deniz Yıldızı ise kupa madalya ve 500 liralık Decathlon hediye çekinin sahibi oldu.

Katılan tüm sporculara ve sporseverlere teşekkür eden Başkan Tarhan yaptığı açıklamada, “Mezitli olarak sağlıklı bir kent olmak istiyoruz. Sağlıklı kentte ancak sağlıklı insanlar olur.  Her Yaşta insanlarımız sağlıklı olsun istiyoruz. Bunun için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bunun karşılığı da ödüller alıyoruz” ifadelerini kullandı.

Turnuvaya gösterilen ilginin kendisini son derece mutlu ettiğinin altını çizen Başkan Tarhan, “Sizler yarışmamıza büyük ilgi gösterdiniz. Ödül alan almayan bütün sporcu arkadaşlarıma teşekkür ederim. Artık önümüzdeki süreçte daha büyük organizasyonlar yapmak için kendimizde güç bulduk. Her turnuvamızda daha profesyonel şekilde sporcularımızla halkımızla bir araya geleceğiz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında bir plaj voleybolu turnuvası daha düzenleyeceğiz. Bu kez iki saha hazırlayıp aynı anda iki maç oynanarak daha farklı bir fikstür ile karşınıza çıkacağız. Hepiniz renk kattınız. Buraya gelen tüm arkadaşlar benim için birinci olmuştur” dedi. (Haber Merkezi)


Etiket: avrupahareketlilikhaftası, mezitli, plajvoleybolu, turnuva


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA