Trafikte yumruk yumruğa kavga!




Tarih: 22 Eylül 2020 Salı 15:55


Mersin’de seyir halindeki otomobil sürücüsü ile bisikletli iki genç arasında yaşanan sözlü atışma yumruk yumruğa kavgaya dönüştü.

Haber-Cansugül Yıldırım

Olay, Mersin’in merkez Akdeniz ilçesi Çakmak Caddesi üzerinde trafikte seyir halindeyken sürücü ve iki genç bisikletli arasında meydana geldi. İki genç bisikletliden birinin otomobilin bagajına hafif şekilde çarpması üzerine otomobil sürücüsü aracından inerek, iki genç ile sözlü tartışmaya girdi. Yaşanan tartışmadan sonra araç sürücüsü bisikletli gençlerden birinin üzerine yürüyüp boğazını sıktı. Sürücüye yumrukla karşılık veren bisikletli gencin arkadaşı ise arkadan gelip araç sürücüsünü yere yatırdı. Çevredeki vatandaşların olayı fark edip araya girmesiyle olay büyümeden yatıştırıldı. O sırada olup bitenler ise vatandaşların cep telefonu kameraları tarafından kayıt altına alındı.

 


Etiket: mersin, trafik, kavga


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA