Mersin Devlet Opera ve Balesi’nden ‘Jazz konseri’




Tarih: 25 Eylül 2020 Cuma 12:00


Mersin Devlet Opera ve Balesi 26 Eylül 2020 Cumartesi günü saat 21.00’ da Mezitli Amfitiyatro’ da seyircilerini Cazın büyülü atmosferiyle buluşturuyor.

Konserin vokal sanatçısı,2. Uluslararası Özbekistan Caz Festival, 20. & 21. İzmir Avrupa Caz Festivali, Legendary Jazz Festival, 2018 Riga Jazz Stage, 17. Ankara Caz Festivali, 2. Uluslararası Akra Caz Festivali, 10. Phaselis Festivali gibi festivallerde yer almış Cansu Nihal Akarsu. Saksafon sanatçısıise Borusan Flarmoni Orkestrası’ nın  solo obuacısı, BBC Proms İngiltere, Viyana, Almanya, Hollanda Concertgebauw, Hongkong ve Slovenya’ da Cd kayıtları yapmış olan  ve halen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası sanatçısı M. Serkan Altınok.

Orkestra Şefi Nezih Seçkin’in yönetimindeMersin Devlet Opera ve Balesi Orkestrası sanatçılarının yer aldığı ve arenjeleri Devrim Yeşilpınar tarafından yapılan konser programında Dizzy Gillespie ‘’ A Night in Tunisia’’, Bruno Martino ‘’ Estate ‘’, Michel Legrand ‘’The Way He Makes Me Feel‘’ ve ‘’The Wind Mils Of Your Smile ‘’, George Gershwin ‘’Summertime ‘’, Antonio Carlos Jobim ‘’ One Note Samba’’ ve ‘’ Dindi’’, Cole Porter  ‘’ Night and Day ’’ ve Bobby Troup ‘’ Route 66 ‘’ yer alıyor.

Yaklaşık 1 saat sürecek olan konser, Sağlık Bakanlığı’ nın belirlediği hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen, yeni seyirci oturma düzeni ve orkestra dizilimi ile güvenli bir ortamda dinleyicilerin beğenisine sunuluyor. (Haber Merkezi)

 

 


Etiket: mersin, devletoperabalesi, jazzkonseri


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA