Toroslar Belediyesi, hafta sonu doğa tutkunlarını ağırlayacak




Tarih: 25 Eylül 2020 Cuma 12:13


Toroslar Belediyesi, Avrupa Spor Haftası ve 27 Eylül Dünya Turizm Günü kapsamında Doğa Yürüyüşü düzenliyor.

Mersinliler, 27 Eylül 2020 Pazar günü Ayvagediği'nden Çandır Mahallesi'ne eşsiz doğa manzarası eşliğinde yürüyecek.Saat 10.00'da Ayvagediği Mahallesi merkezinden başlayacak olan yürüyüş için belediye, saat 09.00'da Toroslar Belediyesi hizmet binası önü, Toroslar Kaymakamlığı önü ve eski Devlet Hastanesi karşısından ücretsiz servis imkanı sağlayacak.Covid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafeye uyularak gerçekleşecek doğa yürüyüşüne katılmak isteyenler, Toroslar Belediyesi'nin; www.toroslar-bld.gov.tr web adresinden  duyurular bölümünü tıklayarak kayıtlarını yapabilecekler.

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, hem Toroslar'ın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetme hem de sağlıklı yaşam ve spor alışkanlığı kazandırmak amacıyla farklı parkurlarda düzenledikleri doğa yürüyüşlerini, Avrupa Spor Haftası ve 27 Eylül Dünya Turizm Günü'nde de gerçekleştireceklerini söyledi.Ayvagediği'nden Çandır Mahallesi'ne düzenleyecekleri doğa yürüyüşüne hemşehrilerini davet eden Başkan Yılmaz; "Doğal güzellikleri ve tarihi yapısıyla da ziyaretçilerin ilgi odağı olan yaylarımızda kültürel aktivitelerimizi ve organizasyonlarımızı daha da ön plana çıkaracağız. Bu kapsamda doğa yürüyüşlerimizi sürdürüyoruz. İlçemizin kültürel değerlerini daha çok insanımızın görmesini ve tanımalarını istiyoruz" diye konuştu.

 

BAŞKAN YILMAZ, DÜNYA TURİZM GÜNÜ'NÜ KUTLADI

 

27 Eylül Dünya Turizm Günü dolayısıyla da bir mesaj yayınlayan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, turizmin en büyük sermayesinin doğal ve tarihi zenginlik ile kültürel değerler olduğunu belirterek; "Deniz, doğa, tarih ve kültürel miras anlamında Mersinimiz, mükemmel bir turizm potansiyeline sahip. Bu değerleri korumak ve gelecek nesillere aktarmak en büyük sorumluluğumuzdur" dedi.Mersin ve Çevresi Turizm Alanı Alt Yapı Hizmet Birliği (METAB) Başkanı da olan Başkan Yılmaz; "Kentimizin ve ülkemizin tanıtımına katkı sunan bir bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedef koyduğumuz bu çalışmalarımızla sevginin ve hoşgörünün kenti Mersinimiz, yerli ve yabancı misafirlerin en güzel günlerini geçireceği şehir olmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)


Etiket: toroslar, toroslarbelediyesi, doğayürüyüşü


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA