Tarsus İdman Yurdu Basın Sözcüsü Can: "Bodrumspor galibiyetiyle moral bulduk"




Tarih: 15 Ekim 2020 Perşembe 13:05


Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, Bodrumpsor galibiyetiyle moral bulduklarını söyledi.

Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, Bodrumspor karşısında ilk yarı sergiledikleri oyun anlayışını 90 dakikaya yayılması gerektiğine vurgu yaptı. Bodrumspor galibiyetiyle ilk iç saha galibiyetini aldıklarını kaydeden Can, “Karacabey Belediyespor yol kazasının ardından Bodrumspor galibiyetiyle moral bulduk. Bu mağlubiyeti de telafi ederek çıkış galibiyeti elde ettik. Bodrumspor galibiyetinde emeği geçen teknik ekip ve oyuncularımızı yönetim kurulu olarak kutluyoruz. Futbolumuzu skor olarak önde olsak da bunu son düdüğe kadar sürdürmeliyiz. Sahada ciddiyetle mücadele vermeliyiz. Rakibimize, taraftarlarımıza ve futbolseverlere saygı duymak mecburiyetimiz var. Teknik ekibimiz gerekli uyarılarda bulunacaktır. Bodrumspor maçı geride kaldı. 20 Ekim Salı günü deplasmanda Kırşehirspor maçına çıkacağız. Hedefimiz galibiyet. Teknik ekip ve oyuncularımıza güveniyoruz" dedi.Tarsus İdman Yurdu Kulübü Başkanı Serhat Servet Dövenci ise iyi yolda olduklarını Bodrumspor, galibiyetiyle kulüp olarak moral bulduklarını kaydetti. (İHA)


Etiket: Mersin, tarsusidmanyurdu, bodrumspor, hakancanancan


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA