TİY’de hedef Kırşehir’den 3 puanla dönmek




Tarih: 16 Ekim 2020 Cuma 14:58


TFF Misli. com 2. Lig Kırmızı grupta 2 beraberlik, 2 galibiyet ile toplamda 8 puan ile yoluna devam eden Tarsus İdmanyurdu’nda hedef Kırşehir’den 3 puanla dönmek.

20 Ekim Salı günü deplasmanda oynayacakları Kırşehirspor maçına çıkmadan önce konuşan Tarsus İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı Serhat Servet Dövenci, Bodrumspor karşısında alınan galibiyetin camiada büyük bir mutluluk yarattığını ifade ederek şanssızlıklardan kurtulmak için alınan galibiyetin önemli bir adım olduğunu belirtti. Bodrumspor karşısında sahada ter döken oyuncuların ilk yarıda muazzam bir oyun ortaya koyduklarını dile getiren Dövenci “İlk 45 dakikada farkı açabilecek bir futbol ortaya koyduk 3’ten fazla gol atabilirdik ancak futbol böyle bir oyun, sadece attığında skora gidebiliyorsun. Teknik ekip ve Oyuncularımı alınan galibiyetten dolayı kutluyorum. Bundan sonraki maçlarda kayıp yaşamak istemiyoruz. Kırşehir maçıyla yükselişimiz sürecek” dedi. İçeride oynanan 2 müsabakada kulübün para cezası yediğini de hatırlatan Dövenci “Gözlemci olarak stadyuma gelen misafirlerimiz takdir hakkını hep görmezden geliyor. Biz yönetim olarak Kulübün çıkarlarını gözetmek zorundayız, onun için buradayız. Önümüzdeki hafta TFF ile bu konu hakkında görüşme yapacağız” dedi.

 

“TARAFTARLARIMIZI ÇOK ÖZLEDİK”

Başkan Dövenci, “Lig oldukça uzun bir maraton. Pandemi dolayısı ile alınan kararlar gereği sağlık açısından seyirci yasağı var. En çok taraftarlarımızın coşkusunu özledik. Cefakar taraftarlarımız gerek sosyal medya olsun, gerek benzer platformlarda takımlarını desteklemeyi sürdürüyor. Onlara sonsuz teşekkür ediyorum. Sezon sonunda başarıyı birlikte kutlamayı diliyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)


Etiket: tarsusidmanyurdu, kırşehir, kırmızıgrup, misli, tff


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA