İÇEL İDMANYURDUNDAN FARKLI TARİFE




Tarih: 20 Ekim 2020 Salı 19:46


Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu maçında sahasında Payasspor’u 6-0’lık skorla yenen temsilcimiz İçel İdmanyurdu, bir üst tura çıkmayı başardı.

Haber-Behzat Özgür Beyazlar

Mersin Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada temsilcimiz İçel İdmanyurdu, Payasspor’u ağırladı. Maçın ilk dakikalarından itibaren etkili ataklar bulan kırmızı lacivertliler, 13. dakikada Aslan Gök ile öne geçmeyi başardı. 18. Dakikada konuk ekip Payasspor, Koray Kurt ile penaltı atışından yararlanamadı. Ardından gelişen atakta temsilcimiz, Uğur Ayhan ile skoru 2-0’a taşıdı. İçel İdmanyurdu, 29. dakikada Fazlı Ayan ve 41. dakikada Yaşar Çetin’in golleriyle devreyi 4-0 gibi farklı bir skorla kapattı. Kırmızı lacivertliler, 70. dakikada Gülhan Özdemir ile skoru 5-0’a getirdi. Maçın son dakikalarında kaleciyi önde gören Hakkı Tosun, orta sahada topu alır almaz yüzünü kaleye dönerek mükemmel bir vuruşla uzak mesafeden Payasspor kalecisini gafil avladı. Maç, İçel İdmanyurdunun 6-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

 

 

 


Etiket: içelidmanyurdu, payasspor, ziraattürkiyekupası, elemeturu


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA