Toroslar’da Cumhuriyet Kupası minikler futbol turnuvası heyecanı




Tarih: 22 Ekim 2020 Perşembe 15:47


Toroslar Belediyesi’nin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında başlattığı ’Cumhuriyet Kupası Minikler Futbol Turnuvası’, heyecanlı müsabakalara sahne oluyor.

Toroslar Belediyesi Osmaniye Semt Sahasında, 8 takım arasında düzenlenen turnuvada; Toroslar Belediye Spor, Kadir Efe Spor, Kuvayi Milliye Spor, Atagüç Spor, Toros Kartalspor, Toros Halkkent Spor, TEDAŞ Spor ve Galata Spor'un minik sporcuları mücadele ediyor. Minikler sahada ter dökerken aileler de tezahüratlarıyla turnuvaya ayrı bir heyecan katıyor. Cumhuriyet Kupası Minikler Futbol Turnuvasının final müsabakası, 27 Ekim Salı günü saat 16.00'da Osmaniye Semt Sahası'nda gerçekleştirilecek. Turnuva, ardından düzenlenecek ödül töreni ile son bulacak.  Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97'nci yılı için düzenlenen turnuva, yine aynı gün saat 17.30'da yapılacak Şöhretler ve Veteranlar Müsabakası ile taçlanacak.

 

"SPOR; KARDEŞLİK, BİRLİK VE BERABERLİK DEMEK"

Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yımaz, Cumhuriyet Kupası ile amaçlarının çocukları hem spora yönlendirmek hem de Cumhuriyet bilincini aşılmak olduğunu söyledi. Sporda alt yapının önemli olduğunu da vurgulayan Başkan Yılmaz; "Spor, kardeşlik, birlik ve beraberlik demek. Düzenlediğimiz bu turnuvalarla çocuklarımızın ve gençlerimizin bir araya gelip sosyalleşmelerini sağlarken, kardeşlik bağlarını da güçlendiriyoruz. Ve böylece Türk futbolunun alt yapısına da katkı sağlayarak mili sporcular yetiştiriyoruz. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)


Etiket: toroslar, toroslarbelediyesi, cumhuriyetbayramı, futbolturnuvası


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA