Vali Su’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı




Tarih: 28 Ekim 2020 Çarşamba 15:22


Mersin Valisi Ali İhsan Su, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Vali Su, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Millet olarak şanlı tarihimizin çok önemli bir dönüm noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 97. yıl dönümünü gururla kutluyoruz. Her daim hür yaşamış milletimiz, kendisine vurulmak istenen esaret zincirlerini Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tarihte eşi görülmemiş bir zaferle kırmış; hürriyetinden, bağımsızlığından ve onurundan asla ödün vermeden gösterdiği bu mücadelesini Cumhuriyet ile taçlandırmıştır. Bugüne kadar ülkemize, vatanımıza saldıran düşmanların hain emellerine birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla karşı koyan Aziz Milletimiz, milli ve manevi değerlerine yönelecek her türlü saldırıyı bundan sonra da aynı güç ve kararlılıkla ortadan kaldıracaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eseri olarak nitelediği Cumhuriyetimizi daima daha ileriye taşımak için, tarihimizden ve ecdadımızdan aldığımız güçle millet olarak birbirimize kenetlenerek var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygularla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere geçmişten günümüze vatanımız ve milletimiz uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla yad ediyor, Tüm Mersinli hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.” (Haber Merkezi)


Etiket: mersin, mersinvalisi, 29ekim, cumhuriyetbayramı, kutlama


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA