Mgc Başkanı Tepe’den 29 Ekim mesajı




Tarih: 29 Ekim 2020 Perşembe 14:14


Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı R. Kaya Tepe, yayımladığı bir mesajla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Başkan Tepe, kurtuluş mücadelesiyle birlikte temelleri atılan cumhuriyetin ilan edilişinin 97. yıldönümünü kutlamanın sevinç ve onurunu yaşadığını söyledi. MGC Başkanı R. Kaya Tepe mesajında büyük mücadelelerle kazanılmış 29 Ekim'in Türk halkının istiklal mücadelesinin dünyaya ilan edildiği bir tarih olduğunu dile getirdi. Cumhuriyetin destansı bir kurtuluş mücadelesinin armağanı olduğunu belirten Tepe, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ile atalarımızın büyük zorluklar içerisinde kazandıkları ve bizlere emanet edilen cumhuriyete sahip çıkmak hepimizin görevidir. Milli mücadeledeki birlik ve beraberlik ruhunu kaybetmeden; milletimizin cesaret, fedakarlık ve iradesiyle kurduğu cumhuriyetin değerlerini sonsuza kadar yaşatmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Ülkemiz için bir miras niteliği taşıyan cumhuriyetin 97. yılını kutluyor, başta Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; silah arkadaşlarını, aziz kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi. (Haber Merkezi)


Etiket: mersin, mersingazetecilercemiyeti, cumhuriyetbayramı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA