Dünya Çocuk Hakları Günü’nde anne ve çocuklar buluştu




Tarih: 20 Kasım 2020 Cuma 12:09


’20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’ etkinlikleri kapsamında Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Mersin Gençlik Merkezi tarafından Anne-Çocuk etkinliği yapıldı.

Sosyal Uyum kapsamında Mersin Gençlik Merkezinde düzenlenen '20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü' Anne-Çocuk etkinliğine Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Mersin Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Nacar, Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Metin Koçak, Gençlik Merkezi üyesi çocuklar ve Anneleri katıldı.

Sosyal Uyum liderleri tarafından hazırlanan '20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü' köşesinde Anneler, çocukları ile birlikte fotoğraf çekinerek kendi çerçevelerini yaptılar. Etkinliğe katılan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, çocuklarla tek tek ilgilenerek '20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü' köşesinde fotoğraf çekindi.

Cinsiyeti, dini, dili, ırkı ve sosyal statüsüne bakılmaksızın bütün çocukların, güvenli, sağlıklı koşullarda barınması, eğitilmesi ve korunması gerektiğinin altını çizen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, "Tüm çocuklarımızın yüksek yararı ve refahı için çalışmalar yapıp onlar için düzenlediğimiz motive edici etkinliklerimizle çocuk haklarına dair toplumsal yankı uyandırmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dünyanın neresinde olursa olsun, hangi renkte doğmuş olursa olsun; anne babalarının dili, dini, mezhebi, meşrebi ne olursa olsun çocuk her yerde çocuktur ve masumiyetin simgesidir. Çocuklarımız için ne yaparsak yapalım asla yeterli göremeyiz. Onları suç mağduru, suça sürüklenen, sokakta ve risk altında bulunan çocuklarımızın, sevgi dolu bir ortamda, şiddetten, açlıktan, kötü alışkanlıklardan, kin ve nefretten uzak yaşayabileceği bir dünya kurarak geleceğe ümitle bakan çocuklar yetiştirmek hepimizin ortak görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, Dünya Çocuk Hakları Günü'nü kutluyorum." ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)


Etiket: Mersin, Dünyaçocukgünü, Fatihnacar


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA