Akdeniz Belediyesi, COVİD-19’a karşı savaşını sürdürüyor




Tarih: 20 Kasım 2020 Cuma 17:05


Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla Mersin’de en çok mücadele eden belediyelerin başında gelen Akdeniz Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda binaları dezenfekte etmeye devam ediyor.

Haber-Behzat Özgür Beyazlar

Koronavirüs’ün ülkemizde görülmeye başladığı günden itibaren kriz masası oluşturarak, ilçede bulunan park, yeşil alan, cadde, sokak vepazar yerleri gibi halka açık alanlarda sürekli dezenfeksiyon çalışması yapan Akdeniz Belediyesi, gelen talepler doğrultusunda kamu kurum ve binaları dezenfekte çalışmalarını da sürdürüyor. Günlük olarak tüm cadde ve sokakları titizlikle yıkama araçlarıyla temizleyen Akdeniz Belediyesi, aynı zamanda da gelen taleplere göre dezenfeksiyon çalışma alanlarını genişletiyor. Son günlerde artan koronavirüs vakalarına karşın tedbirlerini daha da sıklaştıran Akdeniz Belediyesi günlük olarak aynı titizlikle kentte bulunan halka açık alanlarda temizlik ve dezenfekte çalışmalarını hızlandırdı. Evlerinin ve işyerlerinin ilaçlanmasını isteyen vatandaşlar, Akdeniz Belediyesini telefonla arayarak bildirmeleri durumunda, belediye tarafından en kısa sürede ekipler yönlendirilerek dezenfekte işlemi yapılıyor.

 


Etiket: Mersin, Akdenizbelediyesi, Covidekarşımücadele,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA