Tahiroğlu, Öğretmenler Gününü Kutladı




Tarih: 24 Kasım 2020 Salı 14:51


CHP Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu, 24 Kasım Öğretmen Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Tahiroğlu, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1928 yılında Millet Mektepleri Başöğretmenliği unvanını kabul ettiği 24 Kasım öğretmenler gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum

" Öğretmenlerimiz, hayatı bize öğreten, bizi hayata hazırlayan en değerli rehberlerimizdir" diyen başkan Tahiroğlu şunları söyledi:

"Öğretmenlerimiz; sevgiyi, saygıyı, bilgiyi, insanlığı, çalışmayı, okumayı, anlamayı, affetmeyi, yardım severliği, vefakârlığı vb. hasletleri bize öğreten, bizi hayatta başarıya, huzura ve mutluluğa taşıyacak olan değerleri bıkmadan, usanmadan hep aynı heyecan ve ümitle bizlere, çocuklarımıza öğreten, anlatan fedakâr kişilerdir. Bu anlamda her başarının altında öğretmenlerin imzası vardır. Bu vesileyle, bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Türk eğitimine yıllarını vermiş emekli öğretmenlerimize de sağlık, huzur ve esenlikler temenni ediyorum. Hayatını kaybeden bütün eğitim camiası çalışanlarına ve öğretmenlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum” ifadelerinde bulundu. (Haber Merkezi)


Etiket: Mersin, CHPYenişehirİlçeBaşkanlığı, TayarTahiroğlu


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA