Mezitli’nin Doğu Girişinde İnsan Hakları Koruluğu




Tarih: 1 Aralık 2020 Salı 13:32


Havaların sıcak geçtiği günlerde mor renkli çiçek açan Jakaranda ağaçları 10 Aralık’ta büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Mezitli Belediyesi, 6 yıl önce dikilen fidanların ağaç haline geldiği İnsan Hakları Koruluğunda ‘İnsan Hakları’ haftasını kutlayacak. Mezitli’nin doğu girişini süsleyen İnsan Hakları Koruluğunda Mezitli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

 

MEZİTLİ’YE KENTE DOĞU YÖNÜNDEN GELENLERİ MUHTEŞEM BİR GÖRÜNTÜ KARŞILIYOR

Covid-19 virüsünün son günlerde etkisini artırmasıyla birlikte temiz açık havanın öneminin daha çok ortaya açtığına dikkat çeken Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “6 yıl önce diktiğimiz fidanların büyüdüğünü görmekten son derece mutluyuz. Kente Doğu yönünden gelenleri muhteşem bir görüntü karşılıyor. ‘Burası Mezitli’ diyeceğimiz güzel bir çalışma yaptık. Adının anlamını da karşılaması için 10 Aralık İnsan Hakları Günü törenimizi jakaranda koruluğumuzda yapmak istiyoruz. Özellikle Korona virüsle mücadelede sağlıklı nefes almanın önemi daha iyi anlaşıldı. Evde sıkılan vatandaşlarımızı kapalı alışveriş merkezlerine gitmek yerine kentin 60 farklı noktasında oluşturduğumuz koruluklarımızda temiz havayı jakaranda ağaçlarının muhteşem görüntüleri altında solumaya davet ediyoruz” diye konuştu. (Haber Merkezi)


Etiket: mezitli, insanhaklarıkoruluğu, jakaranda


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA