Demir, atletizm milli takım kampını ziyaret etti




Tarih: 7 Ocak 2021 Perşembe 16:09


Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Tokyo Olimpiyat Oyunları hazırlıklarını Mersin Nevin Yanıt Atletizm Kompleksi’nde sürdüren Atletizm Milli Takım kampını ziyaret etti.

Türkiye Atletizm Federasyonu 2021 faaliyet programında yer alan ve 01 – 31 Ocak 2021 tarihleri arasında Mersin’de gerçekleştirilen Atletizm Milli Takım kampını ziyaret eden Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, 2021'e ertelenen Tokyo Olimpiyat Oyunları'na kota almak için hazırlıklarını Mersin Nevin Yanıt Atletizm Kompleksi’nde günde çift idmanla sürdüren Atletizm milli takım kampını ziyaret ederek milli sporcularla sohbet etti. Milli takım sporcularının yanı sıra kurum antrenörleri eşliğinde antrenmanlarını sürdüren küçük sporcularla da tek tek ilgilenen Demir, 01 – 31 Ocak tarihleri arasında Mersin Nevin Yanıt Atletizm Kompleksimizde gerçekleştirilen Atletizm Milli Takım kampında bulunan sporcularımızı ziyaret ederek, Tokyo Olimpiyat Oyunları'na kota almak için hazırlıklarını sürdüren sporcularımıza başarı dileklerinde bulundu. Mersin'in havasının ve tesislerin çok iyi olduğunu, kampın verimli geçtiğini belirten Milli atlet Emin Öncel, "1 Ocakta başlayan hazırlık kampımız gerek iklim koşullarının gerekse kamp yaptığımız tesisin her anlamda iyi olması ile oldukça verimli geçiyor. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde 2 idman yapıyoruz. Hedefimiz öncelikli olarak 2021 yılı içinde yapılacak Tokyo Olimpiyat Oyunları'na kota almak. Bunun için varımızı yoğumuzu ortaya koyarak, olimpiyatlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi. (Haber Merkezi)

 


Etiket: türkiyeatletizm, gençlikvesporilmüdürlüğü, ökkeşdemir, tokyo, olimpiyat


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA