Mersin’de bugüne kadar 27 binin üzerinde kişi aşılandı




Tarih: 25 Ocak 2021 Pazartesi 15:36


Sağlık Bakanlığının bugün erişime açtığı Türkiye Aşı Tablosuna göre, Mersin’de bugün saat 13.40 itibariyle 27 bin 712 kişi aşılandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın 23 Ocak’ta sosyal medya hesabından duyurduğu ve anlık olarak ülke geneli ile illerin aşılama sayılarının gösterildiği Türkiye'nin aşı haritası bugün erişime açıldı. Korona virüse (Covid-19) karşı 14 Ocak’ta ülke genelinde başlayan aşılamalar, ‘Türkiye Aşı Tablosu’ başlığı altında yayınlanan haritada tüm illerin aşı uygulamalarını canlı olarak veriliyor. Sağlık Bakanlığına ait ‘covid19asi.saglik.gov.tr’ adresinde yer alan haritada aşılama sayıları, ülke genelinde bir dakikada, illerde ise 10 dakikada bir yenileniyor. Haritaya göre, Mersin’de bugün saat 13.40 itibariyle 27 bin 712 kişi aşılandı. (İHA)


Etiket: sağlıkbakanlığı, mersin, aşılama, türkiye, aşı, sağlık, fahrettinkoca


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA