Erdemli Belediyesi, geri dönüşüm tasarruf sağlıyor




Tarih: 28 Ocak 2021 Perşembe 14:18


Mersin’in Erdemli ilçe Belediyesi, geri dönüşüm ve çevreci uygulamalarla hem çevreyi koruyor hem de ekonomiye katkı sunuyor. Belediye, sadece eskiyen çöp konteynerlerini onararak, yılda bir milyon TL tasarruf sağlıyor.

Erdemli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, artan maliyeti azaltmak farklı yöntemler uyguluyor. Ekipler, yılda bin 200 çöp konteynerinin bakım ve onarım hizmetlerini kendi bünyesinde yapıyor. Önce çürüyen ve boyanması gereken konteynerler alınarak, belediye tamirhanesine getiriliyor. Ardından ustaların elinden tamir, onarım işlemleri yapılan konteynerler, boyama işleminin ardından yeniden kullanıma kazandırılıyor. Temiz bir kent için gece gündüz demeden çalıştıklarını ve buna yönelik çalışmalar yaptıklarını ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükkerrem Tollu, “Erdemli’nin her alanda gelişmiş, dünya standartlarına uygun bir kent olması için çalışıyoruz. Durmadan, hız kesmeden hizmet üretiyoruz. Yaptığımız hizmetlerde de devlet kaynaklarını en verimli şekilde kullanıyor ve ekonomimize ciddi katkılar sağlıyoruz. Bugün Erdemli’nin hangi sokağına, hangi caddesine giderseniz gidin mutlaka bir çalışma görürsünüz. Halkımız da sağ olsun, verdikleri olumlu tepkilerle bizi takdir ediyorlar. Amacımız kendi memleketimize, kendi insanımıza hizmetlerin en iyisini yapmaktır. Biz ilçemizde üreten ekonomi politikalarını uyguluyoruz. Bununla birlikte akılcı projelerle kentimize ve ülkemize tasarruf sağlıyoruz" dedi. (Haber Merkezi)


Etiket: erdemlibelediyesi, geridönüşüm, çöp


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA