TİY, evinde kazandı




Tarih: 24 Şubat 2021 Çarşamba 17:01


Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, sahasında ağırladığı Kırşehir Belediyespor’u, 2-1 mağlup ederek 25. haftayı galibiyetle tamamladı. Maçın daha 3. dakikasında kalesinde gol gören temsilcimiz, ikinci yarıda Ferhat Duman ve Alper Ademoğlu’nun attığı gollerle büyük bir geri dönüşe imza atarak maçı kazanmayı bildi.

Haber- Behzat Özgür Beyazlar

Temsilcimiz maça; Barış Türkmen, Ahmet Furkan Özcan, Ferhat Duman, Abdussamed Karnuçu, Nurullah Kaya, Alperen Pak, Suat Kaya, Eyüp Akcan, Aytaç Öden, İbrahim Hırçın ve Sefa Durmuş 11’i ile maça başladı.Yedekolarak sarı lacivertli takımdaAnıl Demir, Burak Seres, Abdulkerim Canlı, Onur Şirin, Alper Ademoğlu, Çağrı Yağız Yasak, Asım Hamzaçebi, Mahmut Metin, Mahsun Gediklioğlu ve Furkan Çetinkaya yer aldı. Rakip Kırşehir Belediyespor ise maça; Deniz Çınar, Volkan Altınsoy, Oğuzhan Yazıcı, Erbay Eker, Onur Karakabak, Nuri Melih Mursal, Hakan Yavuz, Gökay Iravul, Ahmet Karadayı, Abdülkadir Akyıldız ve Üstün Bilgi 11’i ile sahaya çıktı. Kırşehir ekibinde yedek kadroda; Abdullah Avcı, Eren Taşkın, Batuhan Süer, Serhat Mermer, Furkan Polat, Sabit Hakan Yılmaz, İsmail Düzgün ve Mehmet Alaeddinoğlu yer aldı. Tarsus İlçe Stadyumunda oynanan maçın orta hakemiSait Tuzcu olurken, yardımcıları ise; Gürcan Dönmez, Birtan Yavuz ve Ahmet Balkan yaptı.

 

“TİY, 10.SIRADA YER ALIYOR”

Maçta ilk yarı rakip Kırşehir Belediyespor’un 3. dakikada Üstün Bilgi’nin kaydettiği golle 1-0 tamamlandı. Bu şok golle sarsılan Ergün Penbe’nin öğrencileri, ikinci yarının hemen başında Ferhat Duman’ı 47. dakikada attığı golle skora eşitliği getirdi. Geçtiğimiz hafta Bodrumspor yenilgisi sonrası bir çıkış arayan Tarsus İdman Yurdu, bu maçı kazanarak üst sıralara çıkmayı hesaplarken Kırşehir takımı karşısında galibiyet golünü aradı ve 78. dakikada Alper Ademoğlu’nun attığı golle maçın skorunu belirledi. Maç 2-1 temsilcimiz lehine sonuçlandı. Maçta tek kırmız kart rakip takımdan Oğuzhan Yazıcı’ya 89. dakikada çıktı. Bu galibiyetle sarı lacivertliler 2. Lig Kırmızı Grupta hanesine 3 puan yazdırarak 36 puana yükseldi ve 10. sırada yer aldı.

 

EYÜPSPOR’UN LİDERLİĞİ DEVAM EDİYOR

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta 25 haftanın sonunda Eyüpspor’un liderliği devam ediyor. İstanbul ekibi karşı karşıya geldiği Mamak Futbol Kulübünü 4 -0 yenerek haftayı galibiyetle kapattı.  Haftanın en büyük sürprizine Karacabey Belediyespor imza attı. Bursa ekibi güçlü rakibi VanSpor Futbol Kulübünü deplasmanda 2-1 yenerek büyük sükse yaptı. Ligin başarılı takımlarında Bodrumspor ise,deplasmanda Kırklarelispor’u deplasmanda 2- 1 yenerek haftayı galibiyetle kapattı. Bu sonuçların ardında Eyüpspor, Vanspor ve Bodrumspor ilk 3’e yerleşen takımlar olarak yer aldı.

 

TARSUS İDMAN YURDU’NUN RAKİBİ MAMAK FUTBOL KULÜBÜ

Tarsus İdman Yurdu, 26. hafta karşılaşmasında gelecek hafta Ankara’da Mamak Futbol Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak. Maç 4 Mart Perşembe günü saat 14’te oynanacak. Rakip Mamak Futbol Kulübü, oynadığı 25 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 14 mağlubiyet alarak ligin düşme hattında yer alıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 


Etiket: misli.com, kırmıcıgrup, tarsusidmanyurdu, kırşehir


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA