Kozan’da 30 Ağustos’un 101. yılı coşkuyla kutlandı.




Tarih: 30 Ağustos 2023 Çarşamba 14:28

İHA

Kozan’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Etkinlikler, Kozan Hükümet Konağı bahçesinde bulunan Atatürk Büstüne, Kaymakam Bahattin Alparslanköylü ve Belediye Başkanı Özgan, Atatürk Büstüne çelenk koymasıyla başladı. Çelenk sunma töreninin ardından saygı duruşu gerçekleştirilerek İstiklal Marşı okundu. Törende Kıdemli Astsubay Çavuş Mehmet Eren tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. Eren, konuşmasında Atatürk liderliğinde kısıtlı imkanlarla elde edilen zaferin tüm Türk Milletine kutlu olsun dileklerini iletti. 

 Eren, 26 Ağustos 1922'de Kocatepe'de başlayarak, 30 Ağustos 1922'de tüm düşman kuvvetlerinin Ege'ye döküldüğü bu zaferin, milletin yok olmaya yüz tuttuğu düşüncesiyle başladığı bir destan olduğunu belirtti.  

  Törenin ardından, Kozan Sosyal Hizmet Merkezi Lokalinde, Kozan Kaymakamı Bahattin Alparslanköylü, tebrikleri kabul etti. 
                                


Etiket: kozan zafer bayramı kutlamaları, kozan kaymakamlığı, bahattin alparslan


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA