İlköğretim haftası coşkuyla kutlandı




Tarih: 18 Eylül 2023 Pazartesi 13:28

İHA

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde İlköğretim Haftası coşkuyla kutlandı.

  2023 – 2024 eğitim yılının başlamasıyla birlikte öğrenciler ders başı yaparken, her yıl geleneksel olarak gerçekleşen İlköğretim Haftası Dicle ilçesinde kutlandı. İlköğretim Haftası etkinliklerinin ilki, yeni hükümet konağı yapım süreci devam ettiğinden, Kaymakamlığın geçici olarak taşındığı İlçe Emniyet Amirliği’nin bahçesinde gerçekleşti. Kutlama programını Cumhuriyet İlkokulu Sınıf Öğretmeni Ayşenur Pala sundu. Atatürk büstüne İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi bırakıldı. Saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okundu. 


  İlköğretim Haftası kutlama programı daha sonra Dicle Cumhuriyet İlkokulunda düzenlenen bir dizi etkinliklerle devam etti. Okul bahçesindeki kutlama programına Dicle Kaymakamı Kadir Yurdagül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sabır, İlçe Emniyet Amiri Komiser Ömür Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Alp, Dicle Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ömer Sabır, Dicle Öğretmenevi Müdürü Osman Özkan, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Murat Aktan, öğretmen ve öğrenciler katıldı. 
                                     


Etiket: diyarbakır ilkokul haftası, eğitim öğretim yılı, diyarbakır il milli eğitim


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA