"OSB’nin büyümesi ile trafik yoğunluğu artacak"




Tarih: 28 Ekim 2023 Cumartesi 12:19

İHA

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, organize sanayi bölgesinin(OSB) büyümesi ile trafik yoğunluğunun artacağını, trafik güvenliği ve yoğunluğu azaltmak için çalışma yürüttüklerini söyledi.

Karayolları 7. Bölge Müdürü Rifat Silov, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Özdemir ve Rifat Silov bölgede devam eden karayolları yatırımları, yapılması planlanan yatırımlar, karayolu güvenliği için yapılacak çalışmalar ve kış tedbirler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Görüşmede görüşlerini belirten Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, “Bölgemizde OSB’mizin büyümesi ile trafik yoğunluğu artacak. Yine Karadeniz’in giriş kapısı olan ilçemizde trafik güvenliğini artırmak adına çalışmaktayız. Ayrıca kış tedbirleri kapsamında Havza Belediyesi olarak gerekli hazırlıklarımız yaptık ve ilgili kurumlarımız ile iş birliğine açığız. Samsun- Vezirköprü karayolu bölgemiz için önemli bir yatırım. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz çerçevesinde halkımız için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.


Etiket: haber, gündem, ekonomi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA