TİY, galibiyetlerine devam ediyor




Tarih: 7 Nisan 2021 Çarşamba 17:46


Misli.com 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, deplasmanda konuk olduğu İzmir ekibi Turgutluspor’u Mahmut Metin ve Çağrı Yağız Yasak’ın attığı gollerle 2-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü. Bu galibiyetle oynadığı son 3 lig karşılaşmasından galip ayrılarak 9 puan toplayan temsilcimiz, ligde puanını 48’e çıkardı.

Haber- Harun Bor

Sarı lacivertliler geçtiğimiz hafta sahasında Kardemir Karabükspor’u 4-0 gibi net bir skorla yenerek hanesine 3 puan yazdırmıştı. Aldığı bu galibiyetle son 2 haftada 6 puan toplayan temsilcimiz, 32. hafta maçında ligde 8. sırada yer alan İzmir ekibi Turgutluspor ile karşı karşıya geldi.  Tarsus İdman Yurdu, rakibi karşısında maça;  Anıl Demir, Onur Şirin, Nurullah Kaya, Alperen Pak, Suat Kaya, İbrahim Hırçın, Ferhat Duman, Ahmet Furkan Özcan, Asım Hamzaçebi, Sefa Durmuş ve Abdussamed Karnuçu ile çıktı. Temsilcimizde yedek olarak kulübede; Kablan Kaya Tekin, Abdulkerim Canlı, Furkan Çetinkaya, Mahmut Metin, Berke Doğukan Önde, Mahsun Gediklioğlu, Eyüp Akcan, Çağrı Yağız Yasak, Alper Ademoğlu ve Samet Eker yer alırken, rakip Turgutluspor maça; Muhammet Taha Tepe, Savaş Polat, Hamit Kulya, Mete Sevinç, Talha Yazgan, Sinan Özkara, Muhammed Rıdvan Özdemir, Samed Hakan Kılıç, Erkan Süer, Muhammet Haşim Çoban ve Muhammet Beşir ile sahaya çıktı. İzmir temsilcisinde yedek olarak ; Yunus Yağız, Hüseyin Yılmaz, Okan Erdik, Emre Nasuh, Marvin Sinan Büyüksakarya, Muhammet Arslantaş, Yiğit Utku Gök, Mutlu Aksu Doğan ve Mithat Yaşar kulübe yer alan oyuncular oldu. Hakem Taşkın Furat’ın görev aldığı maçta yardımcılıklarını Ali Uğurtan Demirtaş, Göktuğ Hazar Erel  ve Tolga Akbaba yaptı. Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda oynanan maçın ilk yarı 0-0 berabere bitti. Maçın ikinci yarısında ise daha hareketli bir oyun oynandı. Maçın son bölümünün skoru belirlediği maçta, temsilcimiz adına sahneye çıkan isim Mahmut Metin oldu. Deneyimli oyuncu 62. dakikada Tarsus İdman Yurdu’nu öne geçiren golü kaydetti.  Maçta 83. dakikada Çağrı Yasak Yağız farkı 2’ye çıkaran isim oldu. Bu golden iki  dakika önce rakip Turgutluspor’da Mutlu Aksu Doğan ikinci sarı karttan kırmız kart görerek oyun dışı kaldı. Çağrı Yasak Yağız’ın attığı golden bir dakikada sonra ise, Erkan Süer ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek maçın son dakikalarında Turgutluspor’u 9 kişi bıraktı. Maçta başka gol olmadı ve Tarsus İdman Yurdu, Serikspor, Kardemir Karabükspor ve Turgutluspor galibiyetleri ile oynadığı son 3 maçı da kazanarak çıkışını sürdürdü. Temsilcimiz bu sonuçla ligde 48 puana ulaştı.

 

MANİSAPOR FK, NAMAĞLUP YOLUNA DEVAM EDİYOR

Tarsus İdman Yurdu, Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta 33. Hafta karşılaşmasında gelecek hafta Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak.Öte yandan ligde şampiyonu belirleyen maçlar da kaldığı yerden devam ediyor. Profesyonel liglerde namağlup lider olarak yoluna devam eden Manisapor Futbol Kulübü, sahasında karşılaştığı Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kalarak namağlup liderliğini sürdürdü. Manisaspor Futbol Kulübü’nün Beyaz Grupta en yakın rakibi Hekimoğlu Trabzon takımı ise oynadığı maçta Çorum FK’yi 3-2 yenerek haftayı galibiyetle kapattı. Son 6 haftaya girilen ligde, Trabzon temsilcisinin de şampiyon olma iddiası devam ederken, Manisaspor’un 77 puanı bulunurken, Hekimoğlu Trabzon takımının da 62 puanı bulunuyor.

 

 

 

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA